Disclaimer

De content van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Niettemin leert de ervaring dat informatie op deze website verouderd kan zijn of onvolkomenheden kan bevatten.

Copyright

Bezoekers van deze website mogen geen content van deze website publiceren of dupliceren zonder uitdrukkelijke toestemming van EXNER Ingenieurstechniek BV. EXNER Ingenieurstechniek BV is in geen geval aansprakelijk voor verlies of schade die direct of indirect gevolg is van gebruik van de content van deze website.

Privacy

Aan EXNER Ingenieurstechniek BV verstrekte persoonlijke informatie zal worden opgeslagen in de database van EXNER Ingenieurstechniek BV. Deze informatie kan door EXNER Ingenieurstechniek BV worden gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatieve en promotionele boodschappen, gerelateerd aan producten en diensten. U heeft recht op het herzien, corrigeren en verwijderen van informatie die uw persoon betreft.

Overig

Deze disclaimer is niet bedoeld om aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waar uitsluiting van aansprakelijkheid niet geoorloofd is, overeenkomstig de van toepassing zijnde Nederlandse wetgeving.